hmm... też byłem pewny, że się przedstawiałem... Więc, mam na imię Kamil, jestem po 50, mam 22 lata. ;P Jestem studentem 2 roku na Politechnice Świętokrzyskiej w Kielcach, mechaniczny wydział (ma największy wódki przydział ;P ) kierunek automatyka i robotyka. Gram na koncie morsiu razem z Arkiem (może zawita na forum) oraz ostatnio aktywnie zaczyna nas wspierać jeszcze jedna osoba... jak się kiedyś przedstawił w wiadomości do jakiegoś gracza, jest naszym tajemniczym Jokerem... ;D
W travkę gram już 2 rok, poprzednie serwery - krótka przygoda na s1 (poznawałem co to travian), króciutko na s7 com, no i oczywiście cały s10.
pozdr.
K
Ostatnio edytowany przez morsiu (2009-06-04 08:24:11)
Oficer
Witam
Ja się nie przedstawiałam. Nick wyjaśnia moje imię i moją płeć.
Mieszkam w górach.
To moja pierwsza przygoda z Travianem. Nie wiem, czy ostatnia.... wyjdzie w praniu
dobra nie moge byc gorszy czesc --jestem Adam 23 za sobą mam, moj 2gi serwer (nieliczac kilku malych epizodow w czasie abscynencji travianowej), niektorzy mnie mogą znac z tego serwera (do kwietnia jako Bohemial) tutaj tylko jestem goscinnie od drugiej polowy lipca
zainteresowania troche sport, - lubie studiowac dla sportu, jestem prawie fizykiem (po studiach licencjackich ale bez wiedzy
) i prawie finansistą (w trakcie studiów ale z troszke lepszą orientacją
i niedoszlym informatykiem hehe) a wracajac do travki to już moja ostatnia przygoda z travianem
- zawsze to powtarzam
Oficer
Bohemial!!! I Ty się nie ujawniłeś wcześniej???
Co za bestia